2015 m. lapkričio 22 d., sekmadienis

Makaronai su avokado padažu / Pasta with avocado sauce

Laba diena, makaronus į studiją!
Kroatijoje buvom griežtai išmokinti pirkti geriausios kokybės makaronus Barilla. Tokius ir pirkau, nes net jaučiau, kaip Goga (kapitonas) šalia stovi ir didžiuojasi, kai tokius įsidedu į pirkinių krepšelį. Tyliai galvoje išgirstu legendinę frazę: the best!
Rekomenduoju juos pasigaminus iš karto suvalgyti, nes avokadui pastovėjimas tikrai ne į naudą, nors padaže yra citrinos, kad avokadas nepajuostų, bet kitą dieną jis vis tiek patamsėja ir ne taip skanu. O kai makaronai dar garuoja, tai nom nom nom, kaip skanu!!!

Ingredientai:
350 g spaghetti makaronų
2 avokadų
1/2 puodelio šviežių bazilikų
2 skiltelės česnako
2 v.š. citrinos sulčių
Druskos
Pipirų
1/3 puodelio alyvuogių aliejaus
1 puodelio vyšninių pomidorų
1/2 puodelio konservuotų kukurūzų

Gaminimas:
Užvirti makaronus ir pradėti gaminti padažą. Į maišytuvą sudėti avokadą, bazilikus, česnaką, supilti citrinos sultis ir aliejų, paskaninti druska ir pipirais.


Į karštus makaronus suberti konservuotus kukurūzus ir sudėti per pusę perpjautus vyšninius pomidorus, užpilti avokado padažu.

Skanaus!!

Hello hello!! Bring me pasta on a plate!
We were taught only to buy best quality Barilla pasta in Croatia. That's what I bought and could even feel our captain Goga proud standing by my side. I even could hear his voice in my head saying: the best!
I recommend to eat pasta immediately, because after a while avocados do not look or taste so good. But if you serve it immediately it taste delicious!!

Recipe in english.:)


Yum

Komentarų nėra: