2015 m. rugpjūčio 9 d., sekmadienis

Brusketa su kumpiu, pomidorais, bazilikais ir putpelių kiaušiniais

Viena iš didžiausių priežasčių kodėl mėgstu savaitgalius - savaitgalio pusryčiai. Labai dažnai jie būna apie pietus, sotesni, ilgiau gaminami ir aš būnu laiminga (dažniausiai). Būtinai su balinta kava. Vieną kartą, kai dar apsimiegojusi buvau apsipirkti savaitgalio pusryčiams, vietoj pieno nusipirkau kefyro. Pusryčiai pagaminti, kava užplikyta, beliko užpilti pieno ir viską nunešti ant stalo. Ir aaaaaa! Dar kartą einu į parduotuvę, dar kartą plikau kavą ir sėkmingai užpilu pienu. Valgau pusryčius, jau laiminga.

Pasigaminkite ir jūs laimingus pusryčius.

Ingredientai:
2 riekės ciabatos
2 riekės kumpio
1 pomidoras
Keli šviežio baziliko lapelių
2 putpelių kiaušinių
Druskos
Pipirų
Alyvuogių aliejaus

Gaminimas:
Ciabatos riekeles pakepinti ant aliejaus, kol švelniai paskrus. Iškepti putpelių kiaušinius, trunka apie 1-2 min., man patinka su skystu tryniu. Iš pomidoro išimti sėklializdžius ir kietąją dalį supjaustyti kubeliais. Sukapoti baziliką ir sumaišyti su pomidorais, pagardinti druska ir pipirais. Ant dunos riekių uždėti kumpį, pomidorus su bazilikais ir putpelių kiaušinius. Paskaninti druska ir pipirais.


Skanaus!


Yum

Komentarų nėra: