Čia - geriausi, išbandyti receptai.
Dabar prie pyrago:
Ingredientai:
Pagrindui reikės:
1 stiklinės miltų
1 a.š. kepimo miltelių
80 g sviesto
2 v.š. cukraus
1 nedidelio kiaušinio
žiupsnelio druskos
Varškės masei reikės:
500 g riebios varškės
0,5 stkl. cukraus
3 kiaušinių trynių
1 v.š. manų kruopų
100 g riebios grietinės
Suflė reikės:
3 kiaušinių baltymų
4 v.š. cukraus pudros
Gaminimas
Virtuvės kombainu sukapoti miltus su sviestu, sudėti likusius ingredientus, dar kartą viską sumaišyti. Tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve 30 min.
Po pusvalandžio tešlą sudėti į kepimo formą ir pirštais suformuoti pyrago pagrindą.
Varškę sumaišome su cukrumi, kiaušinių tryniais, grietine ir manais paeiliui. Viską sumaišome su trintuvu (blenderiu). Suverčiame ir išlyginame ant pyrago pagrindo. Pašauname į orkaitę ir kepame maždaug 35-40 minučių, iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Baltymus standžiai išplakame su cukraus pudra ir tolygiai paskirstome ant ką tik iškepto karšto pyrago. Pašauname į orkaitę ir dar kepame apie 10 minučių, kol suflė tolygiai gražiai paruduoja. Paliekame atvėsti orkaitėje. Mes pyragą valgėm kitą dieną, po nakties buvo atsiradę tie lašėliai ant pyrago.
Skanaus! Yum
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą