Kadangi įrašas šiais metais pirmas, tai ir palinkėsiu savo blogo fanams žibėti visus metus ir niekada nesigailėti nei dėl vieno suvalgyto gabaliuko tinginio.
Ir dar paminėsiu, kodėl man šis tinginys yra skaniausias. Dėl mažesnio kiekio kakavos, jis labiau toks pieniško šokolado skonio, nei aitrios kakavos. O sūdyti riešutai čia tinka taip pat labai, kaip jie tinka snickers šokoladuose.
Ingredientai:
360 g pieniškų sausainių
200 g sviesto
1 indelis kondensuoto pieno
2 v.š. kakavos
1 didelė sauja sūdytų žemės riešutų arba gliaudytų pistacijų arba miksas
1 didelė sauja džiovintų spanguolių
Gaminimas:
Sausainius sulaužyti gabaliukais į didelį dubenį, ten pat supilti riešutus ir spanguoles. Ant nedidelės kaitros puode išlydyti sviestą, supilti kondensuotą pieną, išmaišyti, suberti kakavą ir vėl maišyti iki vientisos masės, tuomet dar šiek tiek pakaitinti, masė pradeda tirštėti ir tokią ją reikia pilti ant sausainių. Viską gerai išmaišyti. Tuomet aš visą masę suverčiu į torto/pyrago apvalią formą ir su bulvių trintuvu gerai viską suspaudžiu. Palaikyti vėsioje vietoje, kol sustings.
(tobulas pusryčių rinkinys/perfect breakfast combo)
Skanaus!
Ingredients:
360 g milk bisquits
200 g butter
1 can (397 g) sweetened condensed milk
2 tbsp cocoa powder
1 large handful of salted peanuts or shelled pistachios or mix
1 large handful of dried cranberries
Method:
Break biscuits into small pieces in a large bowl, pour the nuts and cranberries there. Melt the butter on a low heat, add condensed milk, stir and add cocoa powder, keep stirring until smooth consistency. Then heat slightly, when the mix begins to thicken pour it on the biscuits. Mix everything well. Then I put the mixture into the round baking tray, use spatula for squeezing or do it by hands. Keep in a refrigerator for an hour to set.
Bon apetit! Yum
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą