Dar labai noriu pridurti, kad pradėjau draugauti su parduotuve www.gut.lt, kurios ne tik gražus, atsinaujinęs logotipas, bet jie turi visokios geros ir naudingos buitinės technikos. Turbūt nedaug moterų mane supras, bet šiuo metu aš labai apsidžiaugčiau gavus dovanų naują orkaitę :))) Planuose - virtuvės atnaujinimas ir šiandien atsidarius jau išsirinkau 5 šaldytuvus. Haha, supratau, kad laukia nelengvas pasirinkimo kelias. Rinkitės ir jūs - rekomenduoju! O aš pasistengsiu, kad kiekvieną savaitę Gut.lt draugai pasigamintų ką nors skanaus :)
Ingredientai:
3 lapeliai šaldytos sluoksniuotos tešlos
4 svogūnai
Rudo cukraus
Balzamiko acto
200 g brie sūrio
Druskos
Pipirų
Itališkų žolelių
Gaminimas
Pirmiausiai pasigaminame svogūnų džemą. Čia rasite, kaip pasigaminti svogūnų džemą. Tuomet pasiruošiame tešlą. Sujungiame tešlos lapelius ir šiek tiek pakočiojame. Tešlą dedame į formą, subadome šakute, kad neiškiltų. Tuomet paskirstome svogūnų džemą, sudedame supjaustytą brie sūrį, paskaniname druska, pipirais, itališkomis žolelėmis. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
I love autumn all the way: rainy days, cold weather, colorful leaves, early dark evenings. But this also brings me very big issue - bad quality photos if I do cooking in the evening. I am very sorry for that but I can promise you that the food is still delicious! :) I recommend you to try this onion pie which is so simple to make. And please make better quality photos and send them to me :)
Ingredients:
3 frozen pastry sheets
4 onions
Brown sugar
Balsamic vinegar
200 g brie cheese
Salt
Pepper
Italian spices mix
Baking:
First, prepare onion jam. Slice onions very thinly, add to the pot and cook for about 15 minutes on low heat. DO NOT OPEN THE LID! Add sugar, vinegar - about 2 spoon of sugar and 4 of vinegar. Taste! It should be sweet and sour. Cook uncovered for about 20 minutes or until richly caramelized. Add a little water if the onions look like they are starting to dry out.
Combine pastry sheets together and roll them. Put into baking tray. Prick with a fork to prevent the pastry from forming big bubbles while baking. Spread onion jam on pastry, add sliced brie, season with salt, pepper and Italian spices mix. Bake in a preheated oven to 200C for about 20 minutes.
Bon appetit!
Yum
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą