Iš tikrųjų šitas kokteilis vadinasi Bellini ir jis gaminamas iš Prosecco putojančio vyno ir persikų tyrės. Kilęs iš Venecijos, kurioje aš dar nebuvau. Bet būtinai vieną gražią dieną nuvyksiu. Vakar kokteilį gamino draugės, todėl kokteilis gavo Kity kysinni pavadinimą :) Gaminom ir bruschetta's, ir dar šiandien virėm muilą, ir plepėjom plepėjom plepėjom. Buvo tobulas savaitgalis:*
Kokteiliui reikės:
2 buteliai putojančio vyno
3 vnt. persikų
Persikus nulupti, supjaustyti gabaliukais ir su blenderiu padaryti tyrę.
Į šampano taurę pripilti putojančio vyno ir įdėti pora šaukštelių persikų tyrės. Atsargiai, vynas pradeda labai putoti!
Po kelių taurių ne tik vynas gali lietis per kraštus, bet ir pokalbiai :)
Čia mūsų muilas:
Yum
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą